torsdag 17 november 2016

Veckobrev vecka 46

Detta har varit en vecka med stor sjukfrånvaro både hos personal och barn. Trots vissa avvikelser från "vanliga" schemat har vi jobbat på med den övergripande planeringen. Vi har bekantat oss med bokstaven Aa och samlat ord som börjar på A.

På tisdagar har vi tillgång till skolans fina rörelserum och i tisdags genomförde vi ett rörelseprogram som är skapat av Friskis och Svettis. Av det blev vi Andfådda!


Tack till alla ni som har kommit på terminens utvecklingssamtal! Vi ser fram emot resterande samtal! Samtalen pågår under en period till, och för dig som inte ännu skrivit upp er på en tid ber vi dig göra det omgående.

På lördag den 19/11 mellan 9-12 har skolan Öppet Hus. Det är grundskolan åk1-6 som deltar men alla är välkomna att komma och besöka oss! För er som är nya innebär öppet hus att skolan är öppen och har lektioner "som vanligt", dvs undervisning som den skulle bedrivits en vanlig vardag. Syftet är att anhöriga ska kunna komma hit och få se hur en vanlig skoldag ser ut på Rösjöskolan. Välkomna!

På måndag den 21/11 är den sista inlämningsdagen för Aktion Julklappen. Vi hoppas förstås att så många som möjligt deltar, och man får gärna gå ihop flera familjer till ett paket! Se mer info i tidigare veckobrev. 

Måndag 
Veckans bokstav Nn. 
Ca kl.10.00 går vi till skogen, tag med en liten matsäck och gärna varm dryck, sittunderlag i en ryggsäck så underlättar ni för era barn.
Tisdag
Rörelse och språkstationer.
Onsdag
Matematik
Torsdag 
Lyckostjärnan/soltimme
Fredag 
Språk

Trevlig helg!

2 kommentarer: