fredag 24 februari 2017

Veckobrev inför vecka 10

Vi har haft en lite kortare vecka men vi har hunnit med massor ändå. Vi har arbetat med bokstaven Ää, lyssnat på ljudet, tränat att forma bokstaven samt jobbat på våra språkstationer. 

Värdegrundsarbete har fått en stor roll under veckan då vi jobbat vidare med Tilda-boken där vi haft efterföljande samtal om hur man gör när man är en god kamrat. Det har också skapat fina dialoger om känslor kring vänskap och ovänskap. 


Simningen denna vecka var spännande då vi Äntligen fick prova att simma i den stora bassängen. Stolta och nöjda barn har vi haft😊

Varje dag har vi i förskoleklassen en fruktsamling. Detta är nödvändigt för att barnen ska orka hela dagen då vår lunchtid är ganska sen; vi äter ca 12.15. Vi vill påminna om att stoppa en frukt eller mindre smörgås i ditt barns väska varje dag!

Nästa vecka är det sportlov. Det innebär att det inte är någon SKOLA men fritids är öppet för er som anmält er närvaro. Under sportlovet behöver barnen vara här senast klockan 9. Tiden går dock snabbt och därför har vi redan satt upp lappar angående närvaron under PÅSKlovet. Fyll gärna i så fort som möjligt och lämna in. 

Vi har njutit av snön som kom i veckan och hoppas att den ligger kvar ett tag...


Vi önskar er en härlig nästa vecka, vi ses vecka 10!

Vecka 10
Måndag:
Bokstaven Yy

Tisdag:
Gul grupp besöker Edsbergs bibliotek
Språkstationer

Onsdag:
RÖD grupp till simhallen
Svenska

Torsdag:
INGEN SIMNING för GUL och GRÖN grupp!!
Svenska

Fredag:
Soltimme

2 kommentarer: